zaterdag 31 juli 2010

*KORTING* CZ-Ziektekosten (MKB-Collectief, ook ZZP'ers)

zaterdag 31 juli 2010

Aangeboden: *KORTING* CZ-Ziektekosten (MKB-Collectief, ook ZZP'ers) Prijs: N.v.t.

Van uw huidige ziektekostenverzekeraar ontvangt u in oktober 2010 uw nieuwe polis met de nieuwe premies en producten.

Wij willen u attenderen op de mogelijkheid om dan deel te nemen aan de collectieve ziektekostenverzekering van CZ Actief in Gezondheid voor deelnemende werkgevers en diens medewerkers.
De collectieve ziektekostenverzekering van CZ biedt een uitstekende verzekering tegen een lage premie op basis van prijs/kwaliteit.



  • Het unieke van deze MKB Mantel is dat ook kleine ondernemingen en ZZP'ers mogen deelnemen De korting op de basisverzekering bedraagt 7% en de korting op de aanvullende verzekeringen bedraagt 10%. Naast de korting op de premie kent CZ ook nog eens een uitgebreidere dekking t.o.v. het individuele product bij een aantal collectieve aanvullende verzekeringen. Wij wijzen u er wel op dat u en uw medewerkers slechts tot 1 januari 2011 de mogelijkheid hebben om de huidige ziektekostenverzekering bij andere ziektekostenverzekeraars op te zeggen. (bestaande verzekerden bij CZ kunnen omgezet worden naar de MKB collectiviteit, doch dienen een eventuele gewenste aanpassing m.b.t. aanvullende verzekering wel voor 01/01/2011 door te geven)

BELANGRIJK
Bestaande CZ verzekerden kunnen ook in de loop van een verzekeringsjaar deelnemen aan de MKB-mantel.
(Zij kunnen dus DIRECT gebruik maken van een voordeligere ziektekostenverzekering tegen een UITSTEKENDE dekking.)

Voor toegang tot de collectiviteit volstaat het ondertekenen van een bevestigingsoverzicht als werkgever van deelname, welke wij intern in onze administratie bewaren. Deze kunnen wij gemakkelijk naar u mailen/faxen/posten ter ondertekening.
Vertrouwende u met deze collectieve verzekeringsmogelijkheid - voor u en/of uw medewerkers en gezinsleden - een passende aanbieding te hebben gedaan,


Bezoek onze website voor meer uitleg én het aanmeldformulier BEDRIJVEN.
U vult de relatienummers in, ondertekent en zendt het per fax naar ons kantoor.

Wij zorgen voor een vloeiende afhandeling en u én uw personeel hebben direct financieel VOORDEEL.


U kunt ook telefonisch contact opnemen via: 045-5 723927 of mailen naar: info@cfdonline.nl (website


Nogmaals over Overstappen:

! Alleen per 1 januari van het volgend jaar kunt u normaal gesproken wisselen van zorgverzekeraar. Bij een collectieve verzekering is hier een uitzondering op gemaakt. Bent u op dit moment collectief verzekerd via uw oude werkgever bij een andere zorgverzekeraar en biedt uw nieuwe werkgever een collectieve verzekering aan bij CZ? Dan kunt u ook midden in het jaar uw oude zorgverzekering opzeggen en u verzekeren bij CZ.

! Bent u op dit moment bij CZ individueel verzekerd en uw nieuwe werkgever biedt een collectieve zorgverzekering aan bij CZ? Dan kunt u per de eerste van de volgende maand overstappen van een individuele naar een collectieve verzekering.



Over Canisius Financiële Diensten

Ons kantoor bezit een gedegen kennis van ruim 20 jaar ervaring op het gebied van zowel verzekeringen als financiële planning.

Daarnaast hebben wij een kennisnetwerk van specialisten opgebouwd, dat ons voorziet van de nodige inhoudelijke antwoorden en adviezen. Wij werken samen met een NVM-makelaar en fiscalist.

Canisius Financiële Diensten (CFD) biedt (financiële) oplossingen die aansluiten bij uw wensen en mogelijkheden. Uit een breed aanbod in de markt zoeken wij een voor u passende oplossing waarbij niet het aanbod de leidraad is, maar uw persoonlijke situatie en wensen.


Vier kernwoorden staan garant voor onze service en dienstverlening:

Klantgerichtheid, Kwaliteit, Onafhankelijkheid en een Lange-termijn visie


Wij zijn aangesloten bij:

  • Het Klachteninstituut Verzekeringen
  • Autoriteit Financiële Markt
  • Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair
  • B.A.V.A.M.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten