donderdag 9 september 2010

GOEDKOPE autoverzekering! Lukas Kuiper Verzekeringen.

donderdag 9 september 2010

Aangeboden: GOEDKOPE autoverzekering! Lukas Kuiper Verzekeringen. Prijs: Zie omschrijving

Maak online een berekening of persoonlijk contact 0313 632900

Wie is Lukas Kuiper?
Lukas Kuiper Verzekeringen & Hypotheken is een assurantie tussenpersoon. Wij doen zaken met 50 verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Wat voor een verzekeringen verkopen wij?
Op het moment van een premieberekening adviseren wij de goedkoopste en / of beste verzekering op dat moment. Omdat wij geen vaste verzekeringsmaatschappijen hebben, zijn wij volledig onafhankelijk. Alle verzekeringen die wij hebben zijn er te veel om op te noemen, een selectie en de meest voorkomende kunt u op onze site vinden.

Wat bieden wij ten opzichte van andere kantoren?


  • Geen callcenter, dus zodra iemand oppakt kan deze ook direct een antwoord geven.
  • Bij schade nemen wij uw schadeclaim in behandeling. Gratis !
  • Klant vriendelijkheid.
  • Professioneel advies op maat.

Waar doen wij zaken mee?
Alle maatschappijen die zaken doen met tussenpersonen, dus dat zijn ongeveer bij een autoverzekering al gauw 50 verschillende premies!!

Waarin zijn wij gespecialiseerd ?
Het merendeel van onze portefeuille bestaat uit autoverzekeringen, motor verzekeringen, en bestel autoverzekeringen. Ook verzekeren wij huis pakketten, voor uw inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en opstal. Omdat wij bij meerdere auto verzekeraars met 1 no-claim verklaring direct 2 auto's met dezelfde korting kunnen verzekeren, is dit voor veel klanten zeer aantrekkelijk. Hieronder staat 2 van onze meest gebruikte aanbiedingen:

De Nieuwwaarde regeling Indien uw auto in het eerste jaar total loss raakt door een ongeval, of de auto wordt gestolen, dan ontvangt u de op dat moment geldende catalogus prijs van de auto plus de afleveringskosten volledig terug. Dit geldt voor auto's tot € 50.000,-. Niet alle verzekeringsmaatschappijen doen dit, maar wij hebben er een paar tussen zitten die dit wel aanbieden.

De tweede gezinsauto Ruim 20% van de Nederlandse huishoudens bezit een tweede auto. U wellicht ook. Voor het tweede voertuig kunnen een aantal van onze maatschappijen dus dezelfde korting verlenen als op het eerste voertuig.


Bereken al uw verzekeringen op www.lukaskuiper.nl en sluit direct AL UW VERZEKERINGEN af! Beter is om telefonisch contact op te nemen met ons kantoor, om zo altijd de nieuwste premies en voorwaarden te krijgen, en persoonlijke afspraken die wij hebben gesloten met meerdere verzekeringsmaatschappijen
meer info


0 reacties:

Een reactie posten