maandag 27 september 2010

De beste overlijdensrisicoverzekering nu nog goedkoper!

maandag 27 september 2010

Aangeboden: De beste overlijdensrisicoverzekering nu nog goedkoper! Prijs: Gratis

De GoedIdee Nabestaandenverzekering van Dazure is de eerste overlijdensrisicoverzekering van Nederland waarbij een premieverlaging ook voor bestaande klanten wordt doorgevoerd! Uiteraard geldt deze premieverlaging ook voor alle nieuwe klanten. De nieuwe premieverlaging loopt op tot 16%!

Dus voor alle duidelijkheid: ook bestaande klanten met een lopende GoedIdee Nabestaandenverzekering profiteren van dit voordeel! Dat is uniek!

De premie van de GoedIdee Nabestaandenverzekering hoort nu tot een van de laagste in de markt! Zeker als u bedenkt welke unieke extra's deze verzekering kent. Naast de kans op premieverlaging in de toekomst biedt de GoedIdee Nabestaandenverzekering namelijk de mogelijkheid het verzekerde bedrag tot 2x het oorspronkelijke bedrag zonder veel gezondheidsvragen te verhogen en bij tussentijdse beëindiging krijgt u een deel van de betaalde premie retour (afhankelijk van het moment van beëindigen).

Nieuws 16-8-2010! Moneyview heeft haar onderzoek overlijdensrisicoverzekeringen gepresenteerd. De Dazure GoedIdee Nabestaandenverzekering is het enige product dat zowel op prijs als flexibiliteit een 5-sterren ProductRating heeft behaald (maximale score).

Lees meer over de GoedIdee Nabestaandenverzekering op onze site. Ook kunt u de aktuele premie van de GoedIdee Nabestaandenverzekering op onze site berekenen en de GoedIdee Nabestaandenverzekering direkt aanvragen!


Roetman en Van Gulik Financieel Adviseurs
Anijs 18
7443 JZ Nijverdal (landelijk werkend)
T. 0548-626 323

Kvk 8164407
AFM vergunning 12017334
Opgenomen in het register als bedoeld in art.1:107 WFT
meer info


0 reacties:

Een reactie posten