vrijdag 17 september 2010

EuroTotaal voor al uw geldzaken!

vrijdag 17 september 2010

Aangeboden: EuroTotaal voor al uw geldzaken! Prijs: Zie omschrijving

Er zijn vele aanbieders van financiële producten in Nederland. Voor consumenten is het lastig om daar overzicht in te krijgen. EuroTotaal probeert u dat overzicht te bieden. Naast alle informatie over de financiële producten wordt per product tevens een selectie van de beste aanbieders aangeboden. Daardoor is EuroTotaal een complete website met alle financiële informatie die u zult wensen.

De financiële producten zijn ingedeeld in de categorieën hypotheken, lenen, sparen/pensioenen en verzekeren. Iedere categorie heeft zijn een eigen verdeling. Hierdoor heeft u met enkele muisklikken de belangrijkste aanbieders per productgroep in één overzicht.

Privacy
EuroTotaal hecht grote waarde aan uw pricacy. Uw gegevens zijn daarom beschermd en zullen alleen gevraagd worden wanneer deze noodzakelijk zijn voor het verlenen van onze diensten.
EuroTotaal biedt zelf geen financiële diensten aan. EuroTotaal biedt een verzameling van diverse financiële aanbieders. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt door de aanbieder waarbij u informatie aanvraagt. EuroTotaal gebruikt deze gegevens niet en worden nooit aan derden doorgegeven. De financiële aanbieders op EuroTotaal.nl dienen zich aan de Nederlandse wetgeving te houden. Mocht blijken dat dit niet het geval is dan horen wij dat uiteraard graag.

Klik op onderstaande link voor de website:
meer info


0 reacties:

Een reactie posten