donderdag 15 maart 2012

Onafhankelijk hypotheek advies

donderdag 15 maart 2012

Onafhankelijk hypotheek advies Prijs: Gratis

Voor een betrouwbaar advies over al uw financiele zaken.

Wij zijn ervaren, onafhankelijke en betrouwbare adviseurs in hypotheken, autoverzekeringen, schadeverzekeringen, pensioen en alles op financieel gebied. Wij houden kantoor in het prachtige Schipborg (bij Zuidlaren) in Drenthe, maar komen ook bij u thuis.

Ziet u door de bomen het bos niet meer of wilt u eens een gedegen, frisse kijk op uw financiele situatie, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen kunt u ons bellen of mailen: Telefoon: 050-5370092 * Email info@nidema.nl .
Of neem eens een kijkje op onze website: www.nidema.nl

Met hartelijke groet,
Fred Hulzebos

Reacties van klanten:

Uitstekend professioneel advies Nidema Schipborg B.V. Adviesbureau Nidema geeft een helder, open en degelijk advies waarbij de klant uitstekend wordt geïnformeerd over de meest uitéénlopende zaken waarbij men alle tijd neemt om de meest moeilijke facetten duidelijk uit te leggen. Na twee informele gesprekken om inzicht te krijgen in onze wensen en (on)mogelijkheden hebben we met veel vertrouwen een, in onze ogen, goede hypotheek kunnen afsluiten. Daarbij is de service, waarvan wij tot op heden veelvuldig gebruik hebben gemaakt, meer dan uitstekend. De heren bij Nidema nemen ook na het afsluiten van de hypotheek nog steeds ruimschoots de tijd om ons te woord te staan, hetgeen zeker niet ongeheel belangrijk is. Nidema Schipborg B.V. is zeker een aanrader voor al uw financiële advies!
Siemon Bisschop, dinsdag 1 maart 2011
Geadviseerd in januari 2010, bij het aankopen van een eerste huis

duidelijk verhaal, toekomst gericht
Nidema Schipborg B.V. Nemen de tijd om de hypotheekvorm te zoeken en fiscaal te belichten. Ze leggen duidelijk uit wat de financiele lasten nu en en de toekomst zullen zijn. Pas in het tweede gesprek hebben we een keuze gemaakt welke hypotheekvorm we wensten en met welke bank we in zee wilden gaan.
Anoniem, dinsdag 27 juli 2010
Geadviseerd in maart 2010, bij oversluiten van een hypotheek

(Bron: Independer)
meer info


0 reacties:

Een reactie posten