dinsdag 27 maart 2012

Autoverzekering vergelijken. Ieder jaar laagste autopremie

dinsdag 27 maart 2012

Autoverzekering vergelijken. Ieder jaar laagste autopremie Prijs: N.v.t.

Op Assurantiesite.nl is het nu mogelijk om premies te vergelijken zelfs met de direct writers zoals Centraal Beheer, Ohra, Ditzo en meer. Hierdoor ontvangt u altijd een goed en onafhankelijk overzicht van de autoverzekeringen. Wordt een autoverzekering gesloten via Assurantiesite.nl dan wordt ieder jaar automatisch weer de goedkoopste verzekeringsmaatschappij gezocht. De klant kan met aantal muisklikken eenvoudig over stappen. Zo hoeft de klant nooit meer uren te zoeken naar goedkope autoverzekeringen.

Assurantiesite.nl is een intermediair die van vele verzekeraars de verzekeringen kan aanbieden.
V&V: internetverzekeraars duurder dan intermediair
Uit onderzoek van Voogd & Voogd blijkt dat bemiddelaars in de meeste gevallen voor autoverzekeringen goedkoper zijn dan internetverzekeraars en direct-writers. Dit in tegenstelling tot het beeld dat deze aanbieders bij consumenten proberen te creƫren, aldus de specialist in autoverzekeringen.
(bron: InFinance 02-12-2009)
Ieder jaar een gratis premiecheck
Niet alleen bij het afsluiten van een autoverzekering wordt er eerst een premievergelijking gemaakt maar ieder jaar opnieuw krijg je automatisch een nieuwe premiecheck. Zo sluit je niet alleen nu een goedkope passende autoverzekering af maar heb je ook in de toekomst altijd de beste aanbieding.

De premiecheck ontvang je automatisch
Elk jaar, twee maanden voor de vervaldatum van je autoverzekering, ontvang je automatisch een premiecheck. Zo kan je in een oogopslag zien of je nog steeds de goedkoopste, best passende autoverzekering hebt.
Altijd de goedkoopste autoverzekering
Met deze premiescan ben je ieder jaar opnieuw verzekerd van de goedkoopste autoverzekering. De premiecheck is een premievergelijking op basis van uw huidige autoverzekering. In duidelijk overzicht krijg je de premies te zien van de andere verzekeraars. Doet een andere verzekeraar een betere aanbieding, sluit je in een paar simpele stappen, je autoverzekering over naar de nieuwe verzekeringsmaatschappij. Hiervoor is geen aanvraagformulier nodig of een opzegkaart.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten