dinsdag 13 maart 2012

hoogste rente en volledige zekerheid door 1e hypotheek

dinsdag 13 maart 2012

hoogste rente en volledige zekerheid door 1e hypotheek Prijs: € 0,00

Wij geven de hoogste rente met hypothecaire zekerheid !
Bent U op zoek naar een hoge rente, maar wil U geen risicolopen ? Dan hebben wij voor U een interessant voorstel. Bij HNV-Vastgoed krijgtU 12 % rente op jaarbasis en volledige zekerheid op basis van een eerstehypotheek op onroerende zaken. Hoe dat kan ? We leggen het U uit.

Wat doet HNV-Vastgoed?



HNV-Vastgoed BV handelt in onroerende zaken, voornamelijkwoonhuizen. We kopen woonhuizen aan tegen gemiddeld zo'n 75% (maximaal 80%) van de reële verkoopwaarde. Meestalslagen we erin de aangekochte panden binnen 3 maanden, maximaal 6 maanden weertegen de reële verkoopwaarde te verkopen.

Bij de aankoop van panden is ons sterke punt dat wij –indiennodig- meteen tot aankoop kunnen overgaan zonder verdere voorbehouden.Verkopers weten meteen waar ze aan toe zijn. Hier staat tegenover dat wij depanden met een korting op de reële verkoopwaarde kunnen aankopen.

Bij de verkoop is het sterke punt dat HNV-Vastgoedonmiddellijk een reële prijsstelling hanteert (veel panden zijn te hooggeprijsd) en wij eventueel de huidige woning van onze koper kunnen inruilen. Omkopers over de brug te trekken verstrekken we eventueel zelfs tijdelijk een kleindeel van de financiering.

Hoe financierenwij en wat betekent dat voor U ?



De aankoop van de panden financierden we tot voor kort meteigen geld. Daarnaast deden we soms- als het nodig was- een beroep op bevrienderelaties. Dit betekende dat wij soms heelaantrekkelijke deals moesten laten lopen. Eenvoudig omdat we op dat moment geencashgeld voorhanden hadden. Onze bevriende relaties brachten ons op het idee.Steeds als wij terugbetaalden als we een pand hadden verkocht, wilden zijonmiddellijk opnieuw een pand financieren. Al snel werd duidelijk dat wij-zonder het te weten- een heel aantrekkelijk aanbod hadden. Wij betalen eenrente van 1 % per maand zonder enig risico voor de geldverstrekker omdat hijaltijd een eerste hypothecaire zekerheid krijgt op het aan te kopen pand. Juistomdat wij aankopen voor maximaal 80 % van de reële verkoopwaarde is het risiconihil. De te verstrekken lening is immers maximaal 80 % van de reële waarde,die gedekt wordt door 100% eerste hypotheek op het aan te kopen pand.

Bent U geïnteresseerd in maximaal rendement zonder enigrisico ? Bel met 088-865 865 0 ofmail naar info@hnv-vastgoed
meer info


0 reacties:

Een reactie posten