vrijdag 29 juli 2011

Wilkens & Partners

vrijdag 29 juli 2011

Wilkens & Partners Prijs: Op aanvraag

Wij zijn Wilkens & Partners Financiële Dienstverlening. Een Full Service financieel dienstverlener. Wij werken los van ons werkgebied te Dronten ook landelijk. Wij concentreren op zowel ondernemers als particulieren. In toenemende mate werken wij samen met accountants en makelaars, want samen kunnen we de klant beter bedienen.

Onze insteek is helder: werken vanuit een netwerkgedachte. Dat gaat verder dan financiële zaken alleen. Wij willen meewerken aan het verbeteren van het midden-en kleinbedrijf. Oplossingen bieden die eenvoudiger en efficiënter ondernemen mogelijk maken. Wij zijn bij diverse ontwikkelingen als een van de eersten erbij, dat mag u van ons verwachten.

Wij koppelen actuele kennis van het vak aan persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten. Dat ligt voor de hand, zult u denken, maar het valt ons op dat wij ons precies daarin onderscheiden. Vooral de koppeling tussen zakelijke financieringen en particuliere financieringen en de daarbij behorende producten. Ons verleden biedt u garantie voor de toekomst, want wij zijn al jaren actief in het bankwezen en verzekeringswezen.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten