dinsdag 12 juli 2011

Assurantiekantoor afm-proof voor samenwerking/participatie

dinsdag 12 juli 2011

Assurantiekantoor afm-proof voor samenwerking/participatie Prijs: N.o.t.k.

Tussenpersonen en assurantieadviseurs opgelet, heeft u geen diploma's of de PE sessies niet met succes afgerond ?…. Lees dan verder.

Bent u alle regelgeving zat ? Heeft u geen kracht meer op elke keer weer al uw PE-sessies bij te wonen. Waarom moeilijk doen,als het ook makkelijk kan! Wij bieden een betaalbare oplossing, zodat u zich bezig kunt houden met adviseren en met uw bedrijf.

Wij zijn in bezit van alle WFT-diploma's en zijn in bezit van PE-punten tot Januari 2013
wft basismodule , wft beleggen , wft hypothecair krediet , SEH, wft schade , wft leven .

Ons kantoor( klein kantoor en een aantal zelfstandige ondernemers) kan voor u het toezicht houden of voor uw bedrijf aan de deskundigheidseis voldoen of uw portefeuille beheren.

U kunt per direct met ons samenwerken, als wij ingang heb via de computer en toegang heb tot alle administratie, dan kunnen wij vanuit ons kantoor bijna alle controles uitoefenen.

Heeft u zelf een hypotheek of verzekering die u als freelancer wilt onderbrengen dan kan dat via ons kantoor. U krijgt hier instructies over. Ons bedrijf controleert alle aanvragen. U krijgt een vergoeding voor uw werkzaamheden. Wij doen de BackOffice.

Tevens zoeken wij kleine zelfstandige ondernemers met deskundigheid op gebied van o.a. pensioenen, uitvaart, lijfrentes , beleggingspanden. Wij willen graag samenwerken met gemotiveerde mensen met ervaring, zodat wij van elkaar kunnen leren en met zijn allen het beste advies voor de klant eruit kunnen halen.

Iedereen werkt als zelfstandige, zodat de overheadkosten laag blijven, leads worden verdeelt.

Wij werken volgens de richtlijnen van de AFM.

Spreekt u bovenstaande tekst aan?

Stuur een email met uw naam en telefoonnummer dan nemen wij contact met u op.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten