donderdag 21 juni 2012

Hypotheekadvies van Erkend hypotheekadviseur bij u thuis !

donderdag 21 juni 2012

Hypotheekadvies van Erkend hypotheekadviseur bij u thuis ! Prijs: N.o.t.k.

Echt onafhankelijk advies
Voor ons advies en bemiddeling laten wij ons niet betalen door de bank of verzekeraar, wij ontvangen dus geen provisie. U betaalt geen afsluitkosten aan de geldverstrekker maar u betaalt ons rechtstreeks voor onze dienstverlening. U bent hierdoor gegarandeerd van een onafhankelijk advies! Bovendien zijn uw 'afsluitkosten' op deze manier vaak lager.

Lekker wonen tegen de laagste maandlasten
Een groot deel van ons inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze vaste lasten zo laag mogelijk zijn. Dit kan door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm ende meest aantrekkelijke verzekeringen.

Een hypotheek is een persoonlijke zaak, want ieder mens is verschillend. Daarom is het bij de keuze van uw hypotheek belangrijk omniet alleen naar de laagste rente te kijken. Uw woonlasten worden namelijk ook bepaald door: uw gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, uw fiscale positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities voor de toekomst.

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies. Wij adviseren u niet alleen, maar ons kantoor begeleidt de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten