dinsdag 5 juni 2012

Hypotheekadvies van Erkend hypotheekadviseur bij u thuis !

dinsdag 5 juni 2012

  • *Lekker wonen tegen de laagste woonlasten

Een groot deel van ons inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze vaste lasten zo laag mogelijk zijn. Dit kan door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en de meest aantrekkelijke verzekeringen.
Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

De Rotterdamse Adviesgroep heeft in de afgelopen 17 jaar veel tevreden klanten mogen adviseren. Maak ook gebruik van onze diensten en ervaar onze vergaande service en kennis van zaken.

Voor onze hypotheekadviezen ontvangen wij geen provisie van de banken of verzekeraars; ons advies is dus ECHT ONAFHANKELIJK. U betaalt ons rechtstreeks voor onze dienstverlening. Dat is in veel gevallen goedkoper dan de afsluitprovisie die banken in rekening brengen!

Neem snel contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wellicht is 2012 ook voor u het beste moment om een woning te kopen en een hypotheek af te sluiten. Immers, de prijzen zijn laag, de rente is laag en alle hypotheekvormen zijn nog mogelijk.

Graag bespreken we ook uw verzekeringen. In de meeste gevallen kunnen wij tegen lagere premies, vergelijkbare of betere polissen voor u afsluiten.

meer info

0 reacties:

Een reactie posten