woensdag 16 mei 2012

NorthWest Uitvaartverzekering

woensdag 16 mei 2012

Uitvaartverzekeringen

Met een NorthWest Uitvaartverzekering regelt u uw uitvaart, zoals u dat wenst. Traditioneel of met uw eigen persoonlijke invulling, alles is mogelijk.
De verzekeringsspecialisten van NorthWest beschikken over gedegen marktkennis en jarenlange ervaring in het ontwikkelen van verzekeringsproducten. Bij overlijden wordt de verzekerde waarde in natura uitgekeerd. NorthWest betaalt alle kosten rondom uw uitvaart, zolang deze binnen de verzekerde waarde blijven. Uw nabestaanden, die de uitvaart organiseren, hoeven geen kosten te betalen of voor te schieten.

Bij NorthWest staan uw wensen centraal. U bepaalt zelf welk type uitvaart u wenst. Uw nabestaanden zijn vrij om de uitvaartverzorger, de drukker van de rouwkaarten of de huur van de auto's te kiezen. Het Servicecentrum van NorthWest kan uw nabestaanden helpen met het vinden van de juiste uitvaartverzorger. Doordat u zelf uw uitvaart regelt, is de maandelijkse premie zeer scherp.
Compleet en voordelig verzekerd

Tijdelijk de eerste 3 maanden 50%korting op uw premie

De uitvaartverzekeringen van NorthWest zijn compleet en duidelijk. In de polisvoorwaarden staat helder omschreven waarvoor u bent verzekerd. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Een uitvaartverzekering van NorthWest biedt de volgende voordelen:

Vrije keuze bij het bepalen van het type uitvaart en de uitvaartverzorger
Deskundige ondersteuning voor uw nabestaanden door het Servicecentrum van NorthWest
Uw nabestaanden hoeven geen kosten te betalen of voor te schieten
Lage maandelijkse premie
Transparante en heldere polisvoorwaarden

Gunstige voorwaarden voor het meeverzekeren van uw kinderen (al vanaf € 1,-)

Ga nu naar de website om u te goedkoop te verzekeren

meer info

0 reacties:

Een reactie posten