donderdag 31 mei 2012

besparen, hypotheekrente, hypotheek, rentevast, variabel

donderdag 31 mei 2012

besparen, hypotheekrente, hypotheek, rentevast, variabel Prijs: Zie omschrijving

Maandelijks honderden euros besparen op uw hypotheekrente??!!

Hypotheekrente-Alert


Per 1 april 2010 heeft FAB een nieuw product gelanceerd. De Hypotheekrente –Alert

Omdat dit jaar de banken hun lange rentevaste periodes die zij aangaan met hun klanten anders moeten financieren zullen de langere rentes hoger worden.

In tegenstelling tot voorheen konden banken langere renteperiodes aanbieden aan de klanten en deze financieren met geld dat tegen korte rente was ingekocht. Hierdoor kunnen banken een mooie marge maken. Vanaf de ingangsdatum van het Basel 3 akkoord moeten banken langdurige rentes ook financieren met lange ingekochte gelden. De marge wordt kleiner wat zal leiden tot hogere tarieven voor de langere rentes.

FAB heeft al jaren in hun abonnement een rentebewaking zitten. Dit onderdeel is er nu uitgelicht. Wij adviseren de klanten in principe om te kiezen voor variabele rente. In overleg met de klant wordt een maximale rente vastgesteld die men bereidt is te betalen. Als de variabele rente stijgt boven het vastgestelde niveau ontvangt u ongevraagd een advies om uw rente voor een bepaalde periode vast te zetten. Deze methode zorgt voor honderden euro's besparing per maand.

meer info


0 reacties:

Een reactie posten