vrijdag 27 april 2012

LET OP: Méér hypotheek, ruimere regels én de laagste rente!

vrijdag 27 april 2012

LET OP: Méér hypotheek, ruimere regels én de laagste rente! Prijs: Gratis

De allerhoogste hypotheekverstrekking in Nederland met wél de ruimere NHG-regels én een hele lage lange rente, die tot de laagste hypotheekrente behoort én een veilige manier van aflossen! Wij noemen het de beste hypotheek van Nederland! Informatie kunt u aanvragen via f.scheers@scheershp.nl.

Waarom kunnen wij wél de allerhoogste verstrekking in Nederland met NHG voor u realiseren?

Het probleem is dat de huidige banken maximaal 106% van de aankoopprijs bij de aankoop van een bestaande woning verstrekken, terwijl de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) 108% toestaat. Dit is 2% en dus duizenden euro's minder, omdat de banken hun eigen strengere gedragscode volgen. Dit houdt in dat u bij de meeste banken 2% minder kunt lenen en als u gaat verbouwen of een lening hebt een gedeelte aan eigen geld moet hebben.

Wij hebben echter de oplossing voor dit probleem, want wij hebben sinds kort een hypotheek met een hele lage rente, waarbij u wél 108% van de koopsom kunt lenen met NHG. Bij deze hypotheek worden de ruimere NHG-normen gevolgd en kunt u duizenden euro's meer lenen. Met die 2% extra hoeft u bij een verbouwing geen eigen geld mee te nemen en kunt u, als het nodig is, ook nog een lopende lening meefinancieren. Ook wordt, als u een lopende lening hebt, gerekend met de werkelijke maandlast, die vaak lager is, en niet met 2% van de limietsom, waardoor u ook meer kunt lenen. Ook voor nieuwbouw of het oversluiten van uw huidige dure hypotheek!

Rekenvoorbeeld van een hypotheekberekening met NHG, waarbij de banken op dit moment hun eigen lagere normen hanteren.

De aankoopwaarde van de woning bedraagt € 230000,-.
De verbouwingskosten bedragen € 50000,-.
De getaxeerde waarde na verbouwing bedraagt € 265000,-.

De maximale hypotheekverstrekking volgens de normen van de banken is als volgt.

€ 230000,- x 104% + 2% = € 243800,-.
€ 35000,- (waardevermeerdering) x 104% = € 36400,-.
De maximale hypotheek bedraagt € 280200,-.

Nadeel voor de klant is dat de klant nu minimaal € 13600,- tekort komt en de klant zal dit aan eigen middelen moeten hebben.

Rekenvoorbeeld van de maximale hypotheek, die wij met NHG kunnen aanbieden en waarbij wél de normen van de NHG worden gevolgd.

De aankoopwaarde van de woning bedraagt € 230000,-.
De verbouwingskosten bedragen € 50000,-.
De getaxeerde waarde na verbouwing bedraagt € 265000,-.

De maximale hypotheekverstrekking is nu € 18200,- hoger.

€ 230000,- x 106% + 2% = € 248400,-.
Verbouwingskosten € 50000,-.
De maximale hypotheek bedraagt € 298400,-.

Het voordeel is dat de klant nu geen eigen middelen nodig heeft, een eventuele lening mee kan financieren en nu de gehele benodigde som kan financieren.

Wel dient rekening gehouden te worden met maximaal 125% van de executiewaarde na verbouwing.

Aankoop met NHG gaat tot maximaal € 350000,- en het oversluiten met NHG gaat tot maximaal € 265000,-.
We hebben voor u een 10 jaar vaste rente van 4,7% en zelfs een 20 jaar vaste rente van 4,9%!

Vraag vandaag nog een gratis hypotheekofferte bij ons aan en stuur een e-mail naar: f.scheers@scheershp.nl.

Neem geen risico en verzeker uw maandelijkse hypotheeklast bij arbeidsongeschiktheid en/of werkeloosheid!

Rekenvoorbeeld:

Man: 35 jaar oud
Vrouw: 35 jaar oud
Looptijd: 30 jaar
Eigen risico: 365 dagen
Dekking: beroepsarbeidsongeschiktheid (de beste dekking)
Verzekerd bedrag: € 750,- per maand

Verzekert u alleen arbeidsongeschiktheid, dan bedraagt de premie € 48,47 per maand.
Verzekert u nog eens werkeloosheid erbij, dan bedraagt de premie in totaal € 77,96 per maand.
Wilt u ook nog een nabestaandenrente van € 1000,- per maand meeverzekeren, dan bedraagt de premie in totaal € 101,42 per maand.

Als we in bovenstaand rekenvoorbeeld uitgaan van de minimale dekking bij arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid van € 125,- per maand, dan bedraagt de premie bij alleen arbeidsongeschiktheid € 11,74 per maand en inclusief werkeloosheid € 19,36 per maand.
Indien we ook nog de minimale nabestaanderente van € 200,- per maand toevoegen, dan bedraagt de totale premie € 27,71 per maand.

Vraag naar een gratis berekening, zodat we voor u de premie kunnen berekenen, die bij uw persoonlijke situatie past. Stuur een e-mail naar: f.scheers@scheershp.nl.

Hypotheek oversluiten?

Elke maand moet u uw hypotheeklasten voldoen. Wat is er nou mooier als die zo laag mogelijk zijn, zodat u meer geld over houdt voor andere belangrijke uitgaven. Naast het kopen van een huis met zo laag mogelijke maandlasten is het ook aantrekkelijk om nu over te sluiten, want de rente staat flink laag! De variabele rente is vanaf 3,1%, maar u kunt ook kiezen voor 10 jaar vast en dan betaalt u slechts 4,7% per jaar. Vraag naar een gratis hypotheekofferte.

Sinds 1989 hebben wij ervaring in het geven van een optimaal hypotheekadvies aan onze klanten. Wij zorgen altijd voor de beste hypotheek tegen de laagste maandlasten.

Bel of e-mail ons voor informatie, want wij helpen u graag met geld besparen.

Naast het realiseren van de zo laag mogelijk maandlasten hebben wij een specialisme, want wij hebben ook veel ervaring opgedaan op het gebied van complexe hypotheekaanvragen. Complexe hypotheekaanvragen zijn hypotheekaanvragen, waarbij de aanvragers te maken hebben met BKR-coderingen, hoge schulden, een scheiding, een buitenlandse partner, een slechte gezondheid, aankoop woning met meerdere personen, een hoge leeftijd, flexibele inkomsten enzovoort. Niet elke hypotheekadviseur kan dit soort complexe hypotheekaanvragen tot een succes brengen, want daar is veel kennis en ervaring voor nodig. Door onze kennis en jarenlange ervaring hebben wij al vele klanten, die nergens een hypotheek konden krijgen toch kunnen helpen. Bel of mail ons dus altijd, want wij zijn specialist op dit gebied en willen u graag helpen!

Hebt u dus een veel hogere hypotheekrente en uw rentevaste periode eindigt binnen 1 of 2 jaar? Het kan dan nu al interessant voor u zijn om nu over te sluiten, aangezien de rente heel laag staat, namelijk vanaf 2,92%!
Ook het oversluiten van een hypotheek zonder NHG naar een hypotheek met NHG is heel interessant. Vraag naar een gratis hypotheekberekening en stuur een mail naar f.scheers@scheershp.nl.

Scheers Hypotheek & Pensioen is al jaren Erkend Hypotheekadviseur. Wij bemiddelen in alle hypotheekaanvragen. Ook de moeilijkste, want daar zijn wij expert in. Onze uitdaging is om voor iedereen een hypotheek mogelijk te maken. Bij hypotheekaanvragen, waarbij andere hypotheekadviseurs opgeven gaan wij juist verder. Net zo lang tot het wel lukt. Neem daarom altijd contact met ons op voor een hypotheekgesprek!

Scheers Hypotheek & Pensioen heeft als doelstelling om ook voor u de beste hypotheek met de laagste maandlasten te realiseren!
Niet alleen zijn voor u de laagste maandlasten van groot belang, maar ook of een hypotheek bij uw persoonlijke omstandigheden past. U ontvangt van ons altijd een hypotheekvoorstel, die een ideale combinatie vormt van de laagste maandlasten en uw persoonlijke omstandigheden.

NIEUW: De Hypotheek Opvang Polis dekt de maandlasten van uw hypotheek indien u arbeidsongeschikt wordt of indien u in de WW terecht komt. Deze polis is ook heel geschikt voor zelfstandig ondernemers (ZZP-ers) als alternatief voor hun vaak dure arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook aan te vullen met een nabestaandenrente. Vraag naar een gratis berekening!

NIEUW: Maak gebruik van de mogelijkheden van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Vaak kunt u meer lenen met NHG, omdat de rente lager is! NHG kent geen leeftijdsgrens, dus iedereen kan gebruik maken van NHG. Vraag naar een gratis berekening!

U kunt de volgende hypotheken en producten bij ons afsluiten:

- aflossingsvrije hypotheek
- spaarhypotheek
- bankspaarhypotheek
- levenhypotheek
- hypotheek met NHG en NHG-korting!
- effectenhypotheek
- hybridehypotheek
- beleggingshypotheek
- nieuwbouwhypotheek met nieuwbouwkorting!
- lineaire hypotheek
- annuiteit enhypotheek
- startershypotheek met borgstelling ouders
- ondernemershypotheek
- oversluithypotheek
- BKR-hypotheek
- overbruggingshypotheek
- budgethypotheek
- bedrijfspandhypotheek

- overlijdensrisicodekkingen
- nabestaandenrente
- hypotheekopvangpolissen met dekking bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid

De aankoop van een woning is een feestelijk moment en is vaak de grootste financiële beslissing in iemands leven. Om de aankoop van de woning feestelijk te houden is de juiste hypotheek heel belangrijk. Met de hypotheekvoorwaarden, die bij uw persoonlijke omstandigheden passen én de laagste maandlasten blijft het bezitten van een eigen woning heel plezierig! Ook op de lange termijn.

Op dit moment merken we dat het krijgen van een hypotheek steeds moeilijker wordt. De banken stellen zich defensief op. Aangezien wij met bijna elke bank of verzekeraar zaken doen is de kans bij ons het grootst om de gevraagde hypotheek te krijgen. Wij zullen voor u tot het uiterste gaan om de gevraagde hypotheek te realiseren.

Scheers Hypotheek & Pensioen is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van hypotheekadvies. Niet alleen zijn wij Erkend Hypotheekadviseur en expert op het gebied van hypotheekadvies, maar ook zijn wij gespecialiseerd in moeilijke hypotheekaanvragen. Dit zijn hypotheekaanvagen, die te maken hebben met mensen die bij de BKR geregistreerd staan, startende ondernemers, senioren of mensen met diverse inkomstenbronnen.

Wij hebben hypotheken voor iedereen. Voor starters, voor mensen in loondienst, voor ondernemers , voor mensen met een flexibel inkomen, voor senioren, enzovoort.

De beste hypotheek met de laagste lasten is mogelijk bij aankoop van bestaande bouw, nieuwbouw of het oversluiten van uw huidige, te dure, hypotheek.

Loopt binnenkort uw rentevaste periode af? Vraag ons voor een hypotheekadvies, want een aantal banken rekenen met twee soorten rentes. Vaak krijgt u bij het afsluiten van uw hypotheek een instaprente met korting gedurende de eerste vaste renteperiode. Als deze rentevaste periode is afgelopen krijgt u niet de goedkopere rente aangeboden, maar een duurdere rente dan normaal. Wij kunnen voor u onderzoeken of uw hypotheek nog aan uw wensen voldoet en of de rente niet te hoog is. Vraag ons om advies!

Ook hebben wij de voordeligste hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Met NHG krijgt u extra korting op uw hypotheek.
Let op: De grens bij de NHG lag bij € 265000,-. Deze grens is verhoogd naar € 350000,-. Dit maakt een hypotheek met NHG voor véél meer mensen mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Als u nu een hypotheek hebt zonder NHG kunt u tot een bedrag van € 265000,- uw huidige hypotheek overzetten naar een hypotheek met NHG. Hierdoor gaan uw maandlasten flink omlaag, omdat u bij een hypotheek met NHG een aantrekkelijke rentekorting krijgt. Vraag naar de voorwaarden.

Omdat wij de hypotheekmarkt elke dag goed in de gaten houden zijn wij op de hoogte van alle rentekortingen, budgetrentes en andere financiële voordelen, die voor u interessant zijn bij het afsluiten van een hypotheek.

Starters kunnen in aanmerking komen voor een startershypotheek. Dit betekent dat starters 30% méér kunnen lenen dan normaal. Extra voorwaarde is dat ouders, broers of zusters mee tekenen op de hypotheek.

Hebt u te maken met een herstelde achterstandscodering, zoals een A-codering, bij de BKR in Tiel? Neem dan contact met ons op, want ook in dit geval kunnen wij u van advies voorzien. Wij hebben al vele klanten met een BKR-registratie kunnen helpen.
Als voorbeeld willen wij noemen een klant, die 4 beslagen op zijn huis had en bij de BKR stond geregistreerd. Dit bleek een heel moeilijke situatie te zijn, maar na 14 maanden van overleggen en onderhandelen hebben wij het toch voor elkaar gekregen om een nieuwe hypotheek voor deze klant te realiseren. Dankzij deze nieuwe hypotheek hoefde de klant zijn huis niet uit en kon zelfs zijn huis verbouwen. Vertel daarom altijd uw verhaal aan ons, want als wij u kunnen helpen zullen wij dat zeker doen!

Vraag vandaag nog naar een gratis hypotheekberekening! U ontvangt dan zo spoedig mogelijk ons hypotheekvoorstel.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar f.scheers@scheershp.nl.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten