woensdag 11 april 2012

HYPOTHEEK VOOR IEDEREEN

woensdag 11 april 2012

HYPOTHEEK VOOR IEDEREEN Prijs: N.o.t.k.

HYPOTHEEK VOOR IEDEREEN

Financiele crisis?
Veel banken laten u dat weten. En doen daarom verschrikkelijk moeilijk bij het verstrekken van een hypotheek. Of u nu een woning wilt aankopen of u de huidige hypotheek wilt verhogen of omzetten, u krijgt al gauw de indruk het niet eens te hoeven proberen. Banken zijn stugge, niet-meedenkende en op winstjagende instellingen.

Als u de juiste wegen kent hoeft dit echter niet zo te zijn! Wij wijzen u graag de weg en zijn bereid extra energie in uw aanvraag te stoppen, waardoor uw droomhuis, uw gewenste verbouwing of voordeliger hypotheek wél mogelijk blijkt!

U heeft een tijdelijk dienstverband of een uitkering?
Geen probleem. Als de werkgever bereid is tot het schrijven van een intentieverklaring wordt uw inkomen 'gewoon' meegenomen. Zo niet, kijken we of uw arbeidsverleden ruimte biedt om een hypotheek mogelijk te maken. Inkomen uit WAO of IVA wordt vaak volledig meegenomen. WGA of WW in ieder geval voor een deel.

U bent zelfstandig ondernemer?
Geen probleem. Als u minimaal 1 jaar een eigen bedrijf hebt en daar cijfers van kan laten zien is er al een financiering mogelijk. Ook als u langere tijd ondernemer bent, maar het laatste jaar viel wat tegen kunnen we vaak nog een hypotheek voor u regelen!

U heeft een BKR-registratie gehad?
Geen probleem. Als u in het verleden een betalingsachterstand heeft gehad, die nu is afbetaald, kan er in de meeste gevallen 'gewoon' een hypotheek worden aangevraagd!

U heeft een restschuld op uw oude woning?
Geen probleem. Banken kunnen een restschuld tot een bepaald maximum meefinancieren in de nieuwe hypotheek. Uiteraard moet een en ander op inkomen wel betaalbaar zijn, maar er kan meer dan u denkt!

Wie zijn wij?
PlusPlanner is een in 2011 (middenin de crisis dus!) opgericht advies- en bemiddelingskantoor, dat zich bezighoudt met het adviseren en bemiddelen bij het totstandkomen van hypotheken. Het feit dat iedereen schreeuwt dat er door de crisis niets meer mogelijk is, maakt ons juist nog gemotiveerder om het tegendeel te bewijzen. PlusPlanner werkt met vaste tarieven (afhankelijk van de afgenomen diensten, zie daarvoor de website, www.plusplanner.nl onder het kopje tarieven), is flexibel in haar openingstijden en neemt de tijd om samen met de klant tot de juiste oplossing te komen.

Uw crisis ook voorbij?
Nieuwsgierig geworden naar wat PlusPlanner voor u kan betekenen en wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer 030-6062181 of stuur een e-mail aan info@plusplanner.nl. Of orienteer u eerst op onze website: www.plusplanner.nl.

PlusPlanner, waar een min een plus wordt!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten