zaterdag 24 december 2011

Hypotheek mogelijk voor iedereen!! Dus ook voor ondernemers!

zaterdag 24 december 2011

Hypotheek mogelijk voor iedereen!! Dus ook voor ondernemers! Prijs: Zie omschrijving

  • Of bent u door de negatieve berichten op de TV of in de krant pessimistisch geworden over hyptheken?
  • Of wilt u een hypotheek maar bent u zelfstandig ondernemer?
  • Of wilt u een huis kopen maar weet niet wat de meest gunstige hypotheek voor u is?
  • Of bent u hopeloos geworden van de hypotheek wereld?
  • Of ziet u door de bomen het bos niet meer?
  • Of kunt u nergens een onafhankelijk advies krijgen?
ALS U SOWIESO GELD WILT BESPAREN OP EEN HYPOTHEEK???


Bij ons bent u aan het juiste adres!!

Wij kunnen u nog voldoende mogelijkheden aanbieden voor het vinden van een passende hypotheek! Zowel voor de kleine of grotere zelfstandige, een werknemer als voor aandeelhouders of werkgevers!

Onze diensten

Wij kunnen u een divers productenpakket aanbieden met betrekking tot verzekeringen en hypotheken. Wij brengen uw huidige situatie in kaart en geven uitleg over de verschillende producten, vervolgens brengen wij een advies op maat uit aan de hand van uw wensen en financiële mogelijkheden. De producten van uw keuze vragen wij aan bij de betreffende maatschappijen en banken, wij controleren de polisgegevens en begeleiden u bij de financiële afwikkeling van het product. Hiermee is onze taak echter nog niet volbracht. De werkzaamheden die wij voor u doen gaan verder dan advisering alleen. Wij zorgen vanzelfsprekend voor een goede after-sales. U kunt hierbij denken aan de volgende zaken: begeleiding bij afkoop, premievrijmaking, oversluiting of opzegging van bij ons afgesloten verzekeringen, hypotheken en/of kredieten.


Banken en verzekeraars

Wij zijn onafhankelijk omdat wij zaken doen met een groot aantal banken en verzekeringsmaatschappijen, wij kunnen u alle moderne hypotheek-, krediet- en verzekeringsproducten aanbieden, bovendien profiteren wij van gunstige serviceniveaus en doorlooptijden. Ons kantoor heeft intensief contact met de banken en verzekerings-maatschappijen. Hierdoor ontstaat een bevoorrechte positie bij deze maatschappijen en banken, wat een voordeel voor u oplevert ten aanzien van serviceverlening en snelheid.

Bel snel voor het maken van een vrijblijvende afspraak!
meer info


0 reacties:

Een reactie posten