zondag 3 april 2011

Bel nu voor een gratis / onafhankelijk hypotheekadvies

zondag 3 april 2011

Bel nu voor een gratis / onafhankelijk hypotheekadvies Prijs: Gratis

Arthur Abbink Adviesgroep B.V. is een landelijk werkend financieel adviesbureau voor particulieren en bedrijven. Onze mensen zijn zeer gemotiveerd en hebben een brede gespecialiseerde kennis van zaken door hun jarenlange ervaring op het gebied van financiële dienstverlening.

Arthur Abbink Adviesgroep B.V. onderscheidt zich van anderen door ouderwetse degelijkheid te combineren met een moderne visie op financiële dienstverlening.

Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan financiële en verzekeringsproducten bij diverse banken en maatschappijen. Hierdoor zijn wij in staat om voor u het juiste product
met de beste voorwaarden en scherpste tarieven aan te bieden. Uw wensen staan bij ons voorop!

U kunt niet alleen profiteren van ons uitgebreide pakket financiële en verzekeringsproducten, maar ook van onze zeer vergaande dienstverlening. Te denken valt aan deskundige adviezen, hulp bij schadeafhandeling, belastingaangiftes en juridische vraagstukken.

Doordat wij, met inachtneming van de uiterste discretie, op de hoogte zijn van de financiële situatie van onze cliënten, kunnen wij hen ook met het oog op toekomstige ontwikkelingen adviseren. Een weg naar een zorgeloze toekomst ligt voor u klaar!

Bel nu voor een gratis en vrijblijvend advies 0800 - 5 530 530 of kijk op www.abbink-adviesgroep.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten