dinsdag 28 augustus 2012

Bespaar-scan verzekeringen

dinsdag 28 augustus 2012

Bespaar-scan verzekeringen Prijs: Gratis

Wij hebben een service waarin u in een paar stappen al uw verzekeringspapieren geordend hebt en kosteloos en vrijblijvend een bespaaradvies voor uw schadeverzekeringen krijgt, gebundeld in een fraaie praktische opbergmap.

We rangschikken al uw polissen en papieren overzichtelijk in een nieuwe, fraaie ordner, zodat u voortaan gemakkelijk kunt terugvinden wat nodig is. Scheelt altijd weer een hoop moeite en tijd.
Verder geven we u een bespaaradvies. Kosteloos en vrijblijvend.

In 3 stappen al uw verzekeringspapieren op orde en een overzicht van de stand van zaken.

1. Verzamel al uw verzekeringspapieren
Autoverzekering, inboedelverzekering, woonhuisverzekering enz. Geen hobby dat weten we. Maar, wees gerust het is maar eenmalig.

2. Breng ons de papieren
Ziet u door de bomen het bos niet meer. Alle verzekeringspapieren, polissen, polisvoorwaarden, begeleidende brieven en nog ongeopende enveloppen etc. hup naar ons bij Eikelenboom & Plücker.

3. Alles op orde in een ordner!
Vervolgens bekijken en ordenen wij alle papieren en krijgt u ze terug
in een fraaie en praktische opbergmap. Hebben we nog aanvullende
vragen dan nemen wij contact op. Binnen vijf werkdagen is dat gedaan
en ligt de nieuwe ordner klaar om op te halen. Nogmaals, dit kost verder niets. Maar wel hebben we dan bekeken welke verzekering misschien niet helemaal de juiste is en of er geen overbodige tussen zitten. We beoordelen of het pakket misschien te duur is en of u onder- of oververzekerd bent. Uiteraard leggen we u uit hoe, wat en waarom.

Kom gerust eens lang om kennis te maken of voor informatie.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten