donderdag 5 januari 2012

Ontwoeker uw woekerpolis ! Lees snel verder!!

donderdag 5 januari 2012

Ontwoeker uw woekerpolis ! Lees snel verder!! Prijs: Gratis

Beste Lezer,deze tekst gaat ook over uw woekerpolis! Heeft u hetvermoeden dat u in het bezit bent van een woekerpolis, of bent u niet tevredenover het behaalde beleggingsresultaat? Dan is het tijd om actie te ondernemen.

Veelal is het onbekend wat u nou precies met zo'n polis kan doen, dit heeftvaak te maken met onwetendheid over het product en de fiscale gevolgen. Tochzijn er in Nederland naar schatting ongeveer 6 miljoen beleggingsverzekeringen,en het gewenste resultaat bleef uit. Compensatieregeling?Wat gaat daar uit komen?Al tijdenlang ontvangt u brieven over een mogelijke compensatie, u word op deze manieraan het lijntje gehouden en de hoge kosten gaan gewoon door.Eerlijkheidover de compensatie! Op de einddatum van de polis word er gekeken of u inaanmerking komt voor de compensatieregeling. Deskundigen hebben berekend dat ergemiddeld €240,- per polis aan compensatie word vergoed. Gaat u daar opwachten? Of zoekt u net als velen een alternatief?

U beslist!

Allereerst is het van belang dat u weet wat u heeft, daarna beslist u zelf.wilt u uw polis behouden? prima! wilt u een oplossing en meer zekerheid? dangaan we kijken welke mogelijkheden bij u passen en opzoek naar een oplossing.

U beslist nog meer!

Voor niets gaat de zon op, dat weten we allemaal. Goed financieel advies kostgeld, In de meeste gevallen word dit door middel van provisie gedaan maar ditbetaalt u uiteraard zelf. Wilt u liever een product zonder provisie dan kan datook, het rendement is dan hoger of premie word lager, bij de keuze voor een"netto product" worden de kosten apart in rekening gebracht.
In beide gevallen heeft u ten alle tijden inzicht in de verdiensten voor deadviseur, dat is wel zo transparant! En kennis maken kost niets! Wij maken graag kennis met u en uw polis,"jip&janneke"dat is de taal die wij spreken, geen lastige woordkeuzes en ingewikkeldetermen. Gewoon begrijpbaar Nederlands.

Stuur vrijblijvend een mailtje of bezoek de website voor meer informatie

Beter-Verzekerd eu

Daarnaast adviseren wij ook in:hypotheken autoverzekeringen woonhuis verzekeringenpensioenenlijfrentewerkelooshei
dsverzekeringen
arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
overlijdensrisicouitvaartverzekeringenbedrijfs
verzekeringen
bedrijfspensioenwat
te doen met een woekerpolis
krediet

en ga zo maar door, stuur een mailtje en vraag vrijblijvend naar demogelijkheden.



(Keywords: woeker woekerpolis belegging belegginspolis beleggingsverzekeringgarantieverzekering aandelen obligaties mixfonds compensatiecompensatieregeling )
meer info


0 reacties:

Een reactie posten