vrijdag 5 augustus 2011

MARO Taxaties, voor uw Auto, Motor & Campertaxaties.

vrijdag 5 augustus 2011

MARO Taxaties, voor uw Auto, Motor & Campertaxaties. Prijs: Op aanvraag

MARO Taxaties is uw partner inzake taxaties van hobby-auto's, motorfietsen en campers. Tevens hebben we een zeer ruime ervaring met BPM tegenbewijstaxaties en fiscale taxaties (15+ youngtimer fiscale bijtelling, overname bedrijf/privé, waardebepaling bij echtscheiding/erfeniskwesties etc.).

We hebben een specialisatie opgebouwd inzake customcars (gemodificeerde auto's) en Japanse klassiekers, youngtimers en sportwagens, maar we gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Want bijvoorbeeld in de classic/youngtimerscene hebben we tevens een enorme ervaring met bijvoorbeeld BMW en Mercedes-Benz taxaties, waarbij velen ons weten te vinden.

Op onze website kunt u ons portfolio bekijken met foto's in diverse categoriën wat we zoal langs zien komen.

Inzake de carstyling & tuningscene zijn we zeer veel gevraagd en zijn in dat kader ook de preferred supplier van de Custom Car Polis.

Op afspraak kunt u ons bezoeken in Heinenoord, echter werken we ook landelijk op lokatie. Voor tarieven, zie www.marotaxaties.nl, waarbij voor clubleden het basistarief in Heinenoord € 85 is voor verzekeringstechnische taxaties, wat kan oplopen bij een niet-combinatierit aan de andere kant van het land tot € 150.

BPM tegenbewijs taxaties: vanaf € 210 incl. BTW op de basis tot maximaal € 300 in bijvoorbeeld Groningen.Wij zijn aangesloten bij AutoTelexPro.

Scherpe tarieven voor een zeer goede kwaliteit. In alle gevallen krijgt u een ingebonden full colour taxatierapport (bij verzekeringstaxaties ook een full colour 'kopie' én een digitaal exemplaar als pdf via e-mail). Gewoon standaard, zonder meerprijs!

MARO Taxaties bestaat sinds 2005.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten