zaterdag 26 februari 2011

Provisieloze woonlastenverzekering, Bespaar 30% premie.

zaterdag 26 februari 2011

Provisieloze woonlastenverzekering, Bespaar 30% premie. Prijs: N.v.t.

De financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid kunt u beperken met een woonlastenverzekering. Er zit was ons betreft veel kaf tussen het koren bij deze verzekeringen. Een enkele springt er toch wel heel positief uit en dat is de Waerdevol Woonlastenverzekering.

Wat maakt deze verzekering nu zo bijzonder?

Premiestelling
De premie voor de Waerdevol Woonlastenverzekering kan gerekend worden tot één van de scherpste in de markt. Bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid hoeft u de premie ook niet door te betalen (dit in tegenstelling tot sommige aanbieders!).

Uitgebreide verzekering arbeidsongeschiktheid
De Waerdevol Woonlastenverzekering biedt een zeer uitgebreide dekking. Er wordt namelijk uitgegaan van de meest uitge breide definitie van arbeidsongeschiktheid. Het gaat hierbij niet alleen om op foto of scan te herkennen ziektes, maar ook om ziektes met een voor de arts herkenbaar klachtenpatroon, zoals: whiplash, burn out, RSI, gewrichtsreuma, e.d.

WW
Aanvullend is het risico van werkloosheid mee te verzekeren voor een scherpe premie!

U heeft bij ons 2 mogelijkheden om de Waerdevol woonlastenverzekering af te sluiten:
1. Een provisieloze polis. Wij ontvangen geen provisie van de verzekeraar voor onze dienstverlening. Alle provisie verrekenen wij te uwer gunste in de maandpremie. Dit scheelt u zo'n 30% van de premie. Over een periode van 20 jaar kan uw voordeel oplopen tot duizenden euro's. U heeft dan een zogenaamde NETTO polis. Voor deze variant betaalt u, naast de extra lage maandpremie, slechts eenmalig € 555,- bemiddelingskosten aan ons. OF
2. Op basis van provisie. Wij ontvangen provisie van de verzekeraar voor onze dienstverlening. Een deel van deze provisie verrekenen wij te uwer gunste in de maandpremie (12,5% online korting). Wij brengen u € 100,- administratiekosten in rekening.

Bereken eenvoudig op onze site welke variant voor u de meest interessante is. U heeft dan ook de mogelijkheid om deze unieke woonlastenverzekering direkt aan te vragen.


Roetman en Van Gulik Financieel Adviseurs
Anijs 18
7443 JZ Nijverdal

Kvk 8164407
AFM vergunning 12017334
Opgenomen in het register als bedoeld in art.1:107 WFT
meer info


0 reacties:

Een reactie posten