dinsdag 11 januari 2011

Soms verrassend voordelige autoverzekering !

dinsdag 11 januari 2011

Aangeboden: Soms verrassend voordelige autoverzekering ! Prijs: N.v.t.

Bereken ook eens de premie van de Royaal autoverzekering! Soms bijzonder voordelig!


Varianten
De Royaal autoverzekering kent twee varianten, de Royaal autoverzekering Beschermde premie en de Royaal autoverzekering Bonus-malus.

Royaal autoverzekering Beschermde premie
Deze variant kent geen bonus-malusschaal. Als u bij het afsluiten van de verzekering acht of meer schadevrije jaren heeft, krijgt u 15% premiekorting op de WA- en volledige cascodekking. Ook als u een jaar geen schade meldt, krijgt of houdt u in het volgende verzekeringsjaar deze korting.

Deze variant is ook bijzonder interessant voor regelmatige bestuurders van 33 jaar of ouder zonder (of met weinig) schadevrije jaren (door bijvoorbeeld altijd een auto van de zaak te hebben gereden).

Royaal autoverzekering Bonus-malus
Bij het afsluiten van de verzekering wordt u ingeschaald op de bonus-malusschaal (kortingsschaal) aan de hand van het aantal schadevrije jaren.

Beperkte ruitdekking
Bij beide varianten kunt u bij de beperkte en volledige cascodekking kiezen voor een beperkte ruitdekking. Dit levert een premiekorting op. Ruitschade door vandalisme, inbraak of een aanrijding (bij volledige casco) is dan gewoon gedekt, maar het herstellen van een sterretje of het vervangen van een ruit in verband met een barst of breuk is niet gedekt. Uiteraard kunt u ook kiezen voor geen beperking.

Deze verzekering kan soms verrassend goedkoop zijn en is direkt op onze website aan te vragen.


Roetman en Van Gulik Financieel Adviseurs
Anijs 18
7443 JZ Nijverdal (landelijk werkend)
T. 0548-626 323

Kvk 8164407
AFM vergunning 12017334
Opgenomen in het register als bedoeld in art.1:107 WFT
meer info


0 reacties:

Een reactie posten